Ovako će najmlađa Kardašijanka proslaviti punoletstvo!

Izvor: Story, 31.Jul.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako će najmlađa Kardašijanka proslaviti punoletstvo!

Mlada Kajli Džener svoj osamnaesti rođendan rešila je da proslavi u Kanadi, i to sa posebnim razlogom.

Kajli Džener, foto: Instagram

Od 10. avgusta niko više neće moći da prigovara mladoj Kajli jer se razgolitila. Njeno punoletstvo će se slaviti u Kanadi, jer Kajli po zakonu tamo sme da pije. Po američkom zakonu, to nije dozvoljeno do 21. godine.

Žurka će biti u jednom klubu na plaži koji je u fazonu Ibice. Tu su muzika, di-džejevi i alkohol, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << a sudeći po najavi, biće spektakularno.

Klub je na svojoj stranici već potvrdio da će najmlađa članica klana Kardašijan kod njih proslaviti svoje punoletstvo, tačnije kanadsko, jer će do američkog još malo pričekati.

Elem, zanimljivo je da je Kajli dobila pare da bi tamo proslavila svoj 18. rođendan, jer će vlasnik ovog kluba tako dobiti neviđni pr na svetskom nivou.

Izvor: 24 sata

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kajli Džener slavi punoletstvo u Kanadi kako bi mogla legalno da se napije

Izvor: Blic, 31.Jul.2015

Kajli Džener, najmlađa članica Kardašijan-Džener klana, za dve nedelje postaće punoletna a proslavu rođendana organizovaće u Montrealu jer je u Kanadi već sa 18 godina mladima dozvoljeno da konzumiraju alkohol u klubovima i restoranima...Jedan klub u Montrealu već je na svojoj službenoj stranici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.