Otkriveno zbog čega Kejt Midlton nikada ne daje autograme

Izvor: Story, 16.Avg.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno zbog čega Kejt Midlton nikada ne daje autograme

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i njen suprug princ Vilijam su jedan od najomiljenijih slavnih parova, pogotovo među svojim narodom. Ljudi ih vole zbog njihove jednostavnosti, srdačnosti i pristupačnosti, ali baš nikad nikome nisu dali autogram. Nedavno je neko postavio to pitanje, pa su se strani mediji raspisali o razlogu koji nam deluje sasvim logično. ... The post Otkriveno zbog čega Kejt Midlton nikada ne daje autograme appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto Kejt Midlton nikad ne daje autograme

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2017, 07:43

Zagrljaji i selfiji s razdraganim obožavateljima dio su svakodnevice vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton, ali ono što nikada nećete vidjeti je kako lijepa Viliamova supruga potpisuje autograme u razdraganoj gomili...Ili, bilo gdje drugo. Naime, jedno od bezbroj pravila britanske kraljevske porodice,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.