Otkazan koncert Dipeš Mod

Izvor: B92, 14.Maj.2009, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan koncert Dipeš Mod

Beograd -- Grupa Dipeš Mod (Depeche Mode) otkazala je deo svoje turneje koji obuhvata i beogradski koncert, potvrđeno je na zvaničnoj internetskoj prezentaciji grupe.

Kako je ranije saopšteno, deo turneje otkazan je zbog zdravstvenih problema pevača Dejva Gana. Pored beogradskog, otkazani su svi koncerti u regionu: u Bukureštu, Sofiji i Zagrebu. Još se ne zna da li će biti samo pomereni datumi koncerata ili će nastupi biti otkazani.

Koncert grupe Dipeš mod trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da se održi sledeće srede na Ušću u Beogradu, u okviru "Tuborg Grin festa", u organizaciji Egzit festivala i kompanije "Lajv nejšn"

"Za sada jedino što znamo jeste da je koncert otkazan. Očigledno je da je zdravstveno stanje Dejva dovoljno ozbiljno da je to bilo potrebno, po proceni ’Lajv nejšna’. Trenutno čekamo da se vidi da li će koncert biti zakazan za neki drugi termin, ili će jednostavno biti otkazan", kaže za B92 Bojan Bošković iz organizacije "Stejt of Egzit".

"U svakom slučaju, ljudima će biti vraćane pare za karte, što ćemo recimo do ponedeljka napraviti logistiku da se to desi", poručuje on.

Organizatori poručuju da svi koji su kupili karte sačuvaju svoje ulaznice dok ne bude bilo novih informacija o nastavku turneje. Još postoji mogućnost da se koncert u Beogradu zakaže za neki drugi datum.

Opširnije o otkazivanju koncerta grupe Dipeš Mod možete čitati u sekciji Kultura na našem sajtu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Depeche Mode i dalje bez koncerata

Izvor: Popboks, 14.Maj.2009

Nakon prekjučerašnjeg iznenadnog otkazivanja atinskog koncerta pred sam početak, publici je saopšteno da će bend možda nastupiti sutradan, tj. juče, ali to se nije odigralo, a otkazan je i istambulski koncert, planiran za večeras. Grupa je saopštila da Gahan boluje od stomačnog gripa.

Nastavak na Popboks...

Otkazan koncert “Depeche Mode”!

Izvor: Tracara.com, 14.Maj.2009

Nažalost, koncert 'Depeche Moda', koji je trebalo da se održi na beogradskom Ušću je otkazan! Neeee.. Radi daljeg lečenja gastroenteritisa, pevač 'Depeche Moda' Dejv Gahan će morati da otputuje u SAD. Pored našeg grada otkazani su i koncerti i u Bukureštu, koji je bio zakazan u subotu, a zatim...

Nastavak na Tracara.com...

Otkazan Depeche Mode

Izvor: BalkanRock.com, 14.Maj.2009

Koncert grupe Depeche Mode na Ušću u Beogradu OTKAZAN je zbog bolesti pevača Dejva Gahana.

Nastavak na BalkanRock.com...

Otkazan koncert Dipeš mod

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2009

BEOGRAD - Grupa Dipeš mod otkazala je svoja četiri nastupa, među kojima i koncert u Beogradu, zbog zdravstvenih problema pevača Dejva Gana, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu benda...Grupa je otkazala koncerte u Bukureštu, Sofiji, Beogradu i Zagrebu, koji je trebalo da budu održani od 16....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.