Najkontroverzniji metalac na svetu ovim potezom šokirao je javnost! (FOTO)

Izvor: Story, 04.Mar.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najkontroverzniji metalac na svetu ovim potezom šokirao je javnost! (FOTO)

Godinama Merilin Menson intrigira javnost svojim stilom, pesmama i stilom života. Ovu njegovu stranu još niste videli.

Merilin Menson, foto: Instagram

Hju Vorner, poznatiji kao tata Merilina Mensona, iznenadio je svog sina, super zvezdu dok je pozirao za naslovnicu jednog magazina. Hju se pojavio obučen od glave do pete kao sin, sa sve belim licem i crvenim karminom.

I ako to nije Vornerov uobičajeni stil, nije teško primetiti da iver ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pada daleko od klade. Vijetnamski veteran izgleda više nego srećan što se zeza okolo sa sinom za fotografije Terija Ričardsona.

Menson i Vorner napravili su nekoliko zajedničkih fotografija koje je Menson zatim objavio i na svom instagram profilu.

Pokušajte da ne razmažete vaš ajlajner dok gledate ovaj sladak portret oca i sina, ovo je dovoljno da zagreje svako gotičarsko hladno, crno srce.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.