Mitrović podneo krivičnu prijavu!

Izvor: S media, 27.Jan.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović podneo krivičnu prijavu!

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović, koji se već četiri nedelje u Nemačkoj leči od aplastične anemije, podneo je krivičnu prijavu policiji protiv više osoba zbog sumnje da su ga trovale, rekla je portparol te televizije Tatjana Vojtehovski.

Analizama koje su objavljene u Nemačkoj u Mitrovićevoj krvi nađeni su otrovi benzen, olovo i arsenik, saopštila je televizija Pink, koja je pozvala policiju i tužilaštvo da utvrde ko stoji iza njegovog trovanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Doktor Nikola Milinić, koji je Mitrovića, nakon što mu je pozlilo, primio na lečenje u KBC Bežanijska kosa, izjavio je da ne može da potvrdi da je vlasnik "Pinka" bio trovan, jer mu u Srbiji nisu bile rađene toksikološke analize.

- Po prijemu na kliniku Mitrović je bio u veoma lošem stanju. Uradili smo dijagnostiku i konstatovali simptome oboljenja aplastične anemije, zbog čega je otišao na lečenje u Nemačku, kazao je Milinić i dodao da se Mitrović uspešno oporavlja i da će se najverovatnije za oko mesec dana vratiti u Srbiju.

Prvom čoveku "ružičaste TV" pozlilo je sredinom decembra, kada je primljen u KBC Bežanijska kosa, a lečenje je krajem godine nastavio u Nemačkoj. Po kuloarima se špekulisalo da je gazda Pinka preopterećen poslom kolabirao, a onda i da mu je pozlilo od narkotika (!?), da je bolestan od najtežih oboljenja poput raka i AIDS... što je demantovano na TV Pinku, a Mitrović je najavio otkaze za sve koji su u javnost plasirali takve priče...

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović: Ne sumnjam u suprugu i decu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2011

Beogradski mediji pišu da je vlasnik televizije ''Pink'' Željko Mitrović, koji je podneo krivičnu prijavu policiji protiv više osoba zbog sumnje da su ga trovale, izjavio da ne sumnja u svoju bližu okolinu, svoju suprugu i decu...Mitrović u izjavi televiziji B92 ističe da je u njih potpuno siguran...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.