Mirka Vasiljević: Dosta je bilo rađanja, vreme je da se posvetim karijeri

Izvor: Story, 25.Jan.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević: Dosta je bilo rađanja, vreme je da se posvetim karijeri

Prvi put nakon što je na svet donela svoje treće dete, sina Mihajla, glumica Mirka Vasiljević otkriva kako su se njena starija deca navikla na bebu i zašto je suprug Vujadin Savić morao da se odvoji od njih samo dva dana posle rođenja najmlađeg naslednika.

Foto: Vladimir Šporčic

Poslednji dan stare godine glumica Mirka Vasiljević (24) ispratila je na najlepši mogući način. Tačno 31. decembra stigla je u svoj dom sa novim članom porodice, sinom Mihajlom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kojeg je na svet donela u subotu, 27. decembra. Iako je ponosni tata, fudbaler francuskog Bordoa Vujadin Savić (24), bio uz svoju suprugu na porođaju, zbog profesionalnih obaveza samo dva dana kasnije morao je da otputuje u Francusku.

Zbog toga je Mirku iz porodilišta izvela mama Mirjana, koja je došla sa glumičinim najstarijim sinom Andrejom (3), dok je najmlađeg Savića u porodičnom domu u Beogradu dočekala sestra Adrijana (1).

- Moji roditelji imaju običaj da uvek pripreme poseban doček kada prvi put ulazim u kuću sa novim detetom. Tu su specijalna dekoracija, ali i trpeza, kako nalažu tradicionalni srpski običaji, s tim što su ove godine atmosferu dodatno upotpunili i novogodišnji ukrasi. Tako je bilo i kada smo prvi put nakon rođenja Andreja i Adrijane dolazili iz Francuske, pa i sada kada sam se sa Mihajlom porodila u Beogradu. Po dolasku iz porodilišta, to popodne i veče provela sam u igri sa decom, ali ponoć smo dočekali samo moja mama, Mihajlo i ja, pošto je ostatak naše ekipe mnogo ranije otišao na spavanje – opisuje Mirka koja je Adrijanu i Andreja pažljivo pripremila za dolazak brata.

- Oni su odmah u porodilištu videli Mihajla, a pošto je Vujadin ubrzo morao da otputuje u Francusku, moja mama ih je dovodila svaki naredni dan. Ostajali su i po dva sata, sve dok ne bi postali nemirni. Andrej je svesniji činjenice da je dobio brata i nema neka posebna pitanja, osim što mi je po povratku kući sa Mihajlom rekao: Mama, više nemaš pun stomak, sada ti je prazan! S druge strane, Adrijana svog mlađeg brata više doživljava kao lutku, tako da je za sada malo grublja prema njemu kada ga mazi – otkriva kroz osmeh ponosna mama koja se ubrzo nakon porođaja vraća svojim poslovnim angažmanima.

- Već sam pokrenula proceduru da Mihajlu izvadimo pasoš, pošto uskoro planiramo da otputujemo kod Vujadina u Francusku, ali u narednoj godini ipak ću više vremena provoditi u Srbiji, gde planiram da se posvetim svom pozivu. Veoma brzo ću imati sastanak sa svojim kolegama iz predstave Pazi s kim spavaš i verujemo da ćemo već u februaru nastaviti sa igranjem ovog komada. Mogu sve da postignem, pošto mi odlazak na tu predstavu ne oduzima više od tri sata, tako da Mihajlo neće ni osetiti moje odsustvo. Nema potrebe da pravim veliku pauzu – zaključuje Mirka.

Piše: Danilo Mašojević

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirka Vasiljević: Neću da se udam za Vujadina

Izvor: Svet, 26.Jan.2015, 11:00

Mirka Vasiljević je nedavno dobila treće date sa fudbalerom Vujadinom Savićem, ali neće da se venča sa njim.. “Nećemo se venčati pošto Vujadin zbog fudbala često menja državu u kojoj živi. Treba vremena da se snađe. pa da se i mi uklopimo u to… O braku nismo ni pričali, a kamoli da smo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.