Miloš Biković: Kao da carujem jer su mi roditelji bili bogati

Izvor: Story, 30.Jan.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Biković: Kao da carujem jer su mi roditelji bili bogati

Glumac je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa seta ruskog filma u kojoj igra jednu od glavnih uloga

Miloš Biković, foto: Instagram

Glumac je dobrom putu da u Rusiji postane velika filmska zvezda. Mada, ni to ga ne sprečava da se na svoj račun sasvim dobro zabavlja. On je na svom Twitter profilu okačio fotografiju iz svog novog filma Духлесс sa kometarom: Na prethodnoj slici izgledam kao da me neko sa četrnaest godina poslao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koledž i sad tamo carujem jer su mi roditelji bogati...

Kako Biković izgleda u ruskom filmu, pogledajte OVDE.

Film Духлесс počeće da se prikazuje u ruskim bioskopima 15. marta

Da njegova karijera u Rusiji ide najboljim mogućim tokom, svedoči i činjenica da je njegov prethodni film Sunčanica, koji je režirao Nikita Mihalkov, ovih dana dobio najznačajniju rusku filmsku nagradu Zlatnog orla, i to za najbolji film.

- Ova nagrada se smatra najprestižnijom u Rusiji. Dodeljuje je ruska nacionalna akademija kinematografskih umetnosti i nauka. Nikita čestitam i hvala još jednom - rekao je Miloš.

Izvor: PulsOnline

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.