Ljiljana Blagojević: Rad me regeneriše

Izvor: Story, 30.Jul.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljiljana Blagojević: Rad me regeneriše

Gošća emisije 30 MINUTA ovog petka je glumica i prvakinja Narodnog pozorišta u Beogradu Ljiljana Blagojević.

Ljiljana Blagojević i Dejan Jelača, foto: Promo

Ostvarila je veliki broj uloga u pozorištu, na filmu i televiziji i dobitnica je gotovo svih glumačkih nagrada. Često je u pokretu, puno radi i putuje.

Priznaje da voli da radi i da je rad regeneriše. Gledamo je u nastavku serijala Zaboravljeni umovi Srbije na RTS-u i kako kaže, čast Joj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i zadovoljstvo što je deo tima koji realizuje ovako dragocen projekat.

Prenela je utiske i emocije sa nedavnog izvođenja predstave Velika drama po 200. put u Narodnom pozorištu, tačno na 13. godišnjicu od premijere.

Iskreno govori o katastrofalnoj situaciji u kulturi i dodaje da nije sve u nedostatku para, već i u nedostatku pameti u glavama moćnika koji su na vlasti.

Sa voditeljem emisije Dejanom Jelačom razgovarala je o predstavi Bosin i Sokina u Zvezdara teatru, gde igra sa svojom ćerkom Kalinom Kovačević.

Kako kaže, odavno je prestala da brine kako će njena ćerka odigrati neku ulogu.

Za 30 minuta je otkrila i kako je smršala 20kg, zbog čega sada ponovo nosi garderobu iz studentskih dana.

Novo izdanje emisije 30 minuta biće na programu Art televizije u petak 31. jula, od 20:30h.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.