Godinu dana je pila vodu sa limunom i medom, evo šta joj se dogodilo

Izvor: Story, 14.Jul.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godinu dana je pila vodu sa limunom i medom, evo šta joj se dogodilo

Poslednjih godina se toliko s priča o konzumiranju mlake vode sa limunom, zbog čega je jedna žena rešila da ispita delotvornost ovog napitka. Evo šta je otkrila… Amerikanka Kristal Dejvis je odlučila da svako jutro na prazan želudac popije čašu tople vode sa limunom i medom. Ona je bila istrajna u tome, a svoj plan ... The post Godinu dana je pila vodu sa limunom i medom, evo šta joj se dogodilo appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Godinu dana je pila vodu sa limunom i medom, evo šta joj se dogodilo

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2017

Posljednjih godina se toliko s priča o konzumiranju mlake vode sa limunom, zbog čega je jedna žena riješila da ispita djelotvornost ovog napitka. Evo šta je otkrila…..Amerikanka Kristal Dejvis je odlučila da svako jutro na prazan želudac popije čašu tople vode sa limunom i medom. Ona je bila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.