Evo kako to rade PRAVI muškarci – pamtiće ovaj gest do kraja života

Izvor: 24sata, 18.Dec.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako to rade PRAVI muškarci – pamtiće ovaj gest do kraja života

Stiv je želeo da uradi nešto posebno za svoju ženu na njihovu desetogodišnjicu braka, a ono što joj je priredio sigurno će pamtiti do kraja života.

On je proveo 10 meseci tajno planirajući epsku prosidbu i ceremoniju obnavljanja zakletvi.

Njegov gest sasvim sigurno će postaviti domaći zadatak za sve muževe koji na godišnjicu braka planiraju da impresioniraju i zadive svoju lepšu polovinu.

Sve je počelo „kidnapovanjem“ njegove žene Keli, a >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << celu akciju sproveli su prijatelji.

Nakon brzog ulepšavanja, povez je spao sa njenih očiju, i Stiv je mogao da počne sa svojim zaista impresivnim iznenađenjem.

Pogledajte u videu kako je sve izgledalo:

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

VIDEO: Evo kako to rade PRAVI muškarci – pamtiće ovaj gest do kraja života.

Izvor: Cafe.ba, 18.Dec.2014

Stiv je želio da uradi nešto posebno za svoju ženu na njihovu desetogodišnjicu braka, a ono što joj je priredio sigurno će pamtiti do kraja života...On je proveo 10 mjeseci tajno planirajući epsku prosidbu i ceremoniju obnavljanja zakletvi...Njegov gest sasvim sigurno će postaviti domaći zadatak...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.