Dvor: Lepa sluškinja, Deki nadzornik

Izvor: S media, 21.Feb.2011, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvor: Lepa sluškinja, Deki nadzornik

Kralj Đus i Ktraljica Boki 13 izabrali su svoju svitu. Nadzornik će biti Dejan Milićević, a sluškinja Lepa Lukić.

Kraljica Boki je tako za nadzornika izabrala nekoga ko “nije debil i budala kao prethodni kralj i kraljica”, odnosno Dejana Milićevića, dok je Đus za sluškinju odabrao Lepu Lukić.

Dan pre nove raspodele uloga i obaveza, na Dvoru je održan sastanak povodom ulaska novog dvoranina, odnosno Vesne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Vukelić Vendi, koja je svu svoju pažnju na prvom sastanku usmerila na “moralnog degenerika koji se okliznuo na bananu i ostao bez oka” - Miloša Bojanića.

Dvor: Ušla Vendi; Boki i Đus- kraljevski par!(VIDEO)

Dok je Vendi pričala u nedogled seljani su, naravno, vrištali od smeha, zbog čega ih je Vendi u jednom trenutku zamolila za tišinu.

Nova učesnica je prokomentarisala i Majin “ludački sjaj u očima”, nakon čega su dojučerašnji kralj i kraljica napustili sastanak.

Iako je Đus pokušao da ih novčano kazni za napuštanje sastanka, Maja i Miloš su imali “pametnija posla”.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEPA SLUŠKINJA, MILIĆEVIĆ NADZORNIK

Izvor: Kurir, 22.Feb.2011, 02:19

Kraljica Boki 13 postavio je večeras Dejana Milićevića za nadzornika na dvoru. Boki se dvoumio između Milićevića i Joce, ali ipak se odlučio za Dejana jer je već jednom bio nadzornik, pa ima iskustva u tom poslu..Kraljica Boki 13 postavio je večeras Dejana Milićevića za nadzornika na dvoru....

Nastavak na Kurir...

Vendi: Bojanić je radio za DB!

Izvor: SamoProvereno.com, 22.Feb.2011

Samo nekoliko sati pošto je ušla u rijaliti program „Dvor“, pevačica Vesna Vukelić Vendi obrušila se na folkera Miloša Bojanića, za koga je između ostalog rekla da je radio za Državnu bezbednost, ponovivši i detalj koji je dala u intervjuu za naš list, da je pobednik „Farme 3“ imao...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.