Dodeljene “Effie” nagrade: Bronzani “Effie” za kompaniju “Bambi”

Izvor: Story, 19.Jun.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene “Effie” nagrade: Bronzani “Effie” za kompaniju “Bambi”

Najprestižnija nagrada za marketing pripala Plazma Mini Mini kampanji, “Čik prestani da se zabavljaš’’ Kampanja,“Čik prestani da se zabavljaš’’ osvojila je bronzanu nagradu na Effie Awards festivalu, u kategoriji prehrambena industrija, grickalice i dezerti. Kampanju za Plazma Mini-Mini kompanija Bambi kreirala je u saradnji sa agencijom McCann Beograd. Dobitnici nagrada na prvom Effie Awards Festivalu, ... The post Dodeljene “Effie” nagrade: Bronzani “Effie” za kompaniju “Bambi” appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Bronzani Effie za kompaniju Bambi

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 20.Jun.2017, 11:20

Najprestižnija nagrada za marketing pripala Plazma Mini Mini kampanji ,,Čik prestani da se zabavljaš’’..Kampanja ,,Čik prestani da se zabavljaš’’ osvojila je bronzanu nagradu na Effie Awards festivalu, u kategoriji prehrambena industrija, grickalice i dezerti. Kampanju za Plazma Mini-Mini...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.