Dečko iz komšiluka u bioskopima od četvrtka (VIDEO)

Izvor: Story, 26.Jan.2015, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko iz komšiluka u bioskopima od četvrtka (VIDEO)

Od 29.januara 2015. na velika platna stiže neverovatna Dženifer Lopez u psihloškom trileru Roba Koena.

foto: Promo

Nema toga što je neodoljivije, nesmotrenije i opsesivnije od jake želje. Kod nekih ljudi ta želja postaje opsesija. Svetska superzvezda Dženifer Lopez (Sobarica i senator, Za sve je kriva svekrva) predvodi ekipu glumaca u filmu Dečko iz komšiluka, psihološkom trileru koji režira veteran Rob Koen (Mumija – Grobnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Zmaja imperatora, Paklene ulice) i koji se bavi temom zabranjene privlačnosti koja će otići predaleko.

Dženifer Lopez glumi Kler Piterson, profesorku književnosti u srednjoj školi koja se s mukom vraća u svet zabavljanja posle rastave od svog muža koji je prevario, Gereta (Džon Korbet) s kojim je provela 18 godina u braku. Dok se njen sin tinejdžer, Kevin (Ian Nelson) bori sa maltretiranjem koje trpi u školi, delovaće kao da su se Klerine molbe uslišile kad se zgodni i harizmatični 19-godišnji Noa (Rajan Guzman) sprijatelji s Kevinom. On se useljava u kuću pored da se stara o bolesnom stricu, nakon tragične pogibije njegovih roditelja. Iako će se sprijateljiti s Kevinom, biće više nego jasno da će mu se Kler dopasti na prvi pogled.

Iako Noa provodi većinu leta družeći se s Kevinom, sve vreme krajičkom oka posmatra Kler. Ona će prihvatiti njegovo druženje, a zatim i flertovanje. Klerino naizgled bezazleno flertovanje nastaviće da ohrabruje Noino ponašanja i on će se ozbiljno zaljubiti u nju. Jedina začkoljica? Noa se upisao u Klerinu školu.

Jedne noći, na nagovor najbolje drugarice Viki (Kristin Čenovet), koja je i zamenica direktora u njenoj srednjoj školi, Kler će otići na sastanak na slepo koji će biti užasan. Osećajući se utučeno, Kler će se vratiti kući ali će primiti poziv od Noe koji će joj tražiti pomoć oko kuvanja. U njegovom stanu će se Kler opustiti, čak i kad Noa počne da je obasipa komplimentima. Kad bude krenula kući, Noa će odlučiti da joj pokaže kako se stvarno oseća. U trenutku slabosti, ona će se predati i prepustiti se noći strasti.

Sutradan će Kler shvatiti koliko je njena greška bila opasna. Ona će se izviniti Noi zbog svog nepromišljenog ponašanja, ali njegovo nekad šarmantno i koketno ponašanje ubrzo će se pretvoriti u opasnu i nasilnu opsesiju.

Noina nesrećna zaljubljenost nateraće Kler da da sve od sebe kako bi sprečila da se njen svet i porodica raspadnu zbog psihotične opasnosti.

Pogledajte trejler za film Dečko iz komšiluka koji će se u bioskopima naći od četvrtka, 29. januara.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.