DOBRO PRATITE: Ovo može da vam pomogne da na prvom dejtu otkrijete kakav je!

Izvor: 24sata, 23.Nov.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRO PRATITE: Ovo može da vam pomogne da na prvom dejtu otkrijete kakav je!

Mnogo toga može da se zaključi iz toga kako frajer pokušava da vas zavede: od pesme koju bira za svoju karaoke tačku do napojnice koju ostavi konobaru.

Suviše je slobodan

Gotovo bez upozorenja odvuče vas u mali hodnik koji vodi do toaleta u kafiću i u sekundi mu obe ruke završavaju na vašoj guzi, a jezik u vašim ustima. Frajera zanima samo jedno, a to nikako nije vaš pogled na politička i ekološka pitanja.

Opsednut novcem
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata <<
Račun je stigao i on ga već deli na dva dela. Ili, još gore, kad plaća glasno viče konobaru da zaokruži na 20! Klasičan primer tipa navučenog na lovu.

Budalast, ali seksi

Njemu nije teško da potroši ni vreme ni novac da ode s vama da gleda horor film samo da bi ga nakon toga ismejavao. Ovaj muškarac zna da ceni i apsurdnu stranu života.

Duša ekipe

Na karaokama bira navijačku pesmu. Već je pomalo izlizana, ali ponese ekipu (mušku uglavnom). On je zabavan, ali ne u prevelikim dozama, pogotovo tamo gde pevanje nije dopušteno.

Ego triper

Ako vam uleti na dejt u jakni Luj Viton vičući “Ja sam Bog!”, on je Kanje Vest. Tip je već zauzet – u vezi je sa samim sobom.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.