Bez kompleksa: Jelena Bin Drai objavila fotografiju koju mnoge zvezde ne bi smele

Izvor: Story, 04.Okt.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez kompleksa: Jelena Bin Drai objavila fotografiju koju mnoge zvezde ne bi smele

Lepotica Jelena Bin Drai uživa u raskošnom životu i često je u društvu veoma uticajnih ljudi.

Iako mnoge zvezde sebi ne bi dopustile da ih drugi video u nekom sasvim drugačijem izdanju koje nije "savršeno", Jelena nema tih briga i baš zato je miljenica fanova.

Jelena bin Drai drastičnom promenom imidža iznenadila obožavaoce (FOTO)

Zbog prekovremenog rada i iscrpljenosti organizma Jeleni je pao imunitet i izašao joj hepres na usni. Ona je objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << fotografiju na društvenim mrežama  u ovakom izadnju, zbog čega je dobila brojne komplmente kao i pohvale za to što nema komplekse kao neke zvezde.

A photo posted by Jelena J.Bin Drai (@jelena_j_bin_drai1) on Oct 4, 2015 at 4:57am PDT

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Jelena Bin Drai objavila fotografiju koju mnoge ne bi smjele (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2015

LJepotica Jelena Bin Drai uživa u raskošnom životu i često je u društvu veoma uticajnih ljudi...Iako mnoge zvijezde sebi ne bi dopustile da ih drugi video u nekom sasvim drugačijem izdanju koje nije "savršeno", Jelena nema tih briga i baš zato je miljenica fanova...Zbog prekovremenog rada i iscrpljenosti...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.