U četvrtak žrebanje domaćinstva finala Kupa BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2015, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak žrebanje domaćinstva finala Kupa BiH

SARAJEVO - Žrebanje domaćinstva prvog finalnog susreta fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine, u konkurenciji seniora i omladinaca, biće obavljeno u četvrtak, 7. maja, u 12 sati u Vogošći.

U finale Kupa BiH za seniore su se plasirali Olimpik i Široki Brijeg, dok će finalisti omladinskog Kupa biti poznati nakon odigravanja revanš susreta polufinala, koji su na rasporedu sutra i prekosutra, saopšteno je iz Nogometnog saveza BiH.

Sutra će revanš meč odigrati Borac i Sarajevo (prvi meč 0:3), a dan poslije će biti odigrana utakmica između Čelika i Širokog Brijega (prvi meč 1:2).
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.