Prvi festival ukusa - knjige, kafe i čokolade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2017, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi festival ukusa - knjige, kafe i čokolade

U okviru Prvog festivala ukusa - knjige, kafe i čokolade, koji će se održati od 12. do 14.maja u SKCNS Fabrika u Novom Sadu raspisan je konkurs za neafirmisane novosadske pisce.

Konkurs je otvoren do 05. maja. Konkurs se odnosi na pisce za decu i odrasle.

Pisci radove mogu slati na mail: konkurszafestival@gmail.com.

Jedinstveni festival na našim prostorima okupiće oko 40 izlagača, od velikih brendova kafa, čokolada i izadavačih kuća, kao i malih proizvođača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nezavisnih knjižara iz Srbije i regiona. Takođe, pozvani su svi mali i veliki proizvođači čokolade, distributeri i pržionice kafe kao i izdavačke kuće da se pridruže putem mejla prijavazafestival@gmail.com.

Ulaz za sve posetioce na festival je slobodan.

Tri dana će posetioci moći da degustiraju kafe, čokolade, kupe proizvode, pogledaju knjige, prisustvuju interesantnim predavanjima o kafi i čokoladi, učestvuju u radionicama kao i na tribinama koje će okupiti interesantne goste iz Srbije i regiona. Internacionalni festival će biti predstavljen kroz tri ulice u kojima će biti izloženi proizvodi koji će posetioci moći da degustiraju, ali i da kupe omiljenu knjigu: ulica kafe, ulica čokolade i ulica knjige.

Program festivala se sastoji iz šest segmenata: ponuda nesvakidašnjih ukusa kafe, toplih napitaka, čokolade i knjige koji su smešteni u tri ulice, edukacija u vezi sa istorijom kafe, čokolade, knjige i zanimljivostima vezano za ovu temu, radionica ukrašavanja keksića koji idu uz kafu, radionica kafe, izložba i video prezentacija o nastanku i razvoju toplih napitaka, mesto na kojem posetioci mogu da se odmore uz kafu i čokoladu i biznis ćoše - poslovno umrežavanje uz vaš omiljeni napitak.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Konkurs za neafirmisane pisce u okviru Festivala ukusa

Izvor: Radio 021, 27.Apr.2017

U okviru Prvog festivala ukusa knjige, kafe i čokolade, koji će se održati od 12. do 14. maja u Fabrici, raspisan je konkurs za neafirmisane pisce...Konkurs se odnosi na pisce za decu i odrasle i otvoren je do 5. maja, a radovi se mogu poslati  na mejl: konkurszafestival@gmail.com...Ulaz na Festival...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.