Vojska pomaže građanima u poplavljenim opštinama

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska pomaže građanima u poplavljenim opštinama

Najteža situacija u opštini Majdanpek je u selu Boljetin gde je poplavljeno šezdesetak objekata, a stanovništvu je najpotrebnija voda za piće i hrana.

Lokalni vodovod i dalje ne funkcioniše, struje ima, a putni pravac od tog mesta do Majdanpeka je prohodan za saobraćaj.

- Novih problema zbog poplava nema, a najteža situacija je u Boljetinu >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << gde su voda i mulj ušli u šezdesetak objekata - rekao je Tanjugu sekretar privremenog Opštinskog veća Dejan Škorić.

On je naveo da tek sledi čišćenje dvorišta i kuća od mulja i vode kao i dezinfekcija objekata, a da je meštanima tog sela trenutno najpotrebnija voda za piće i hrana.

Škorić je naveo i da je na području zaseoka Oraškovica u pravcu Donjeg Milanovca, zbog kiša došlo do pojave potencijalnih klizišta na dve lokacije ali da objekti nisu ugroženi.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.