Izvor: RTS, 03.Mar.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Beograda do Bara vozom za jedanaest sati

Vozovi će od Bara do Beograda od 5. marta ići starom trasom, što će vreme putovanja na toj relaciji skratiti za pet sati.
Saobraćaj će ići trasom Bar–Podgorica–Bijelo Polje–Požega–Valjevo–Beograd, nakon što su "Železnice Srbije" izvršile rekonstrukciju pruge oštećene od poplava koje su prošle godine zadesile Srbiju, prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vijesti.

Polazak dnevnog voza iz Bara je u devet časova, iz Podgorice u 10, iz Bijelog Polja u 12.30, a dolazak u Beograd je u 19.59.
Polazak iz Beograda je u 9.10 sa dolaskom u Podgoricu u 19.24, odnosno u Bar u 20.31.
Polazak noćnog voza iz Bara je u 19.00 časova, iz Podgorice u 20.05, iz Bijelog Polja u 22.40. Dolazak u Beograd je u 6.04 časa.
Polazak noćnog voza iz Beograda je u 20.10 sa dolaskom u Podgoricu u 6.24.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Od 6. marta starom trasom od Beograda do Bara

Izvor: Blic, 03.Mar.2015

Vozovi na relaciji Beograd - Bar od 5. marta saobraćaće starom trasom koja skraćuje vreme putovanja za pet sati, najavljeno je danas iz Željeznice Crne Gore...Pruga je bila oštećena tokom poplava koje su u maju prošle godine pogodile Srbiju i zbog radova na pruzi saobraćalo se zaobilaznicom preko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.