Od 6. marta starom trasom od Beograda do Bara

Izvor: Blic, 03.Mar.2015, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 6. marta starom trasom od Beograda do Bara

Vozovi na relaciji Beograd - Bar od 5. marta saobraćaće starom trasom koja skraćuje vreme putovanja za pet sati, najavljeno je danas iz Željeznice Crne Gore.

Pruga je bila oštećena tokom poplava koje su u maju prošle godine pogodile Srbiju i zbog radova na pruzi saobraćalo se zaobilaznicom preko Kraljeva.

Pruga je rekonstruisana i od četvrtka 5. marta putovanje će biti skraćeno za par sati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Starom trasom od Beograda do Bara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2015

Vozovi na relaciji Beograd - Bar od 5. marta saobraćaće starom trasom koja skraćuje vreme putovanja za pet sati, najavljeno je danas iz Željeznice Crne Gore...Pruga je bila oštećena tokom poplava koje su u maju prošle godine pogodile Srbiju i zbog radova na pruzi saobraćalo se zaobilaznicom preko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.