Blagojević: Sve porodice u novim kućama u narednih mesec dana

Izvor: Radio 021, 22.Dec.2014, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blagojević: Sve porodice u novim kućama u narednih mesec dana

Direktor Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja Marko Blagojević izjavio je danas da će se 85 odsto porodica koje su ostale bez kuća u poplavama useliti u nove do kraja godine, dok će se preostale useliti u prvim danima 2015. godine.

"Gro posla će biti završeno do kraja godine, 85 odsto porodica koje su ostale bez kuća biće zaista zbrinuto do kraja godine, a ono što bude preteklo biće gotovo u prvim danima 2015. godine", rekao je Blagojević. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

"One porodice koje će čekati duže nego ostale, čekaće daleko bolje kuće, solidnije, zidane, kuće koje će biti veoma komforne i imaće, između ostalog, i grejanje. Svima onima koji su investirali jako puno strpljenja, to strpljenje će im se isplatiti", naveo je on.

Blagojević je rekao da će u narednih nedelju dana biti završeni radovi na izgradnji pedesetak kuća u Bajinoj Bašti, Smederevskoj Palanci, Svilajncu, Paraćinu, Šidu, Obrenovcu i nizu opština, do kraja godine i više od toga, a da će preostale kuće biti završene u prvim danima naredne godine. Naglasivši da će kuće biti opremljene belom tehnikom i nameštajem, Blagojević je istakao da nijedna kuća nije sagrađena na mestima gde postoje rizici od poplava ili klizišta.
Pogledaj vesti o: Poplave,   Nova godina

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.