Boni Tajler peva „Potpuno pomračenje srca“ na potpunom pomračenju sunca

Izvor: Prva.rs, 18.Avg.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boni Tajler peva „Potpuno pomračenje srca“ na potpunom pomračenju sunca

Velška pevačica, poreklom iz Nemačke, potvrdila je ova saznanja, otkrivši da je veoma uzbuđena zbog predstojećeg, istorijski značajnog događaja, za koji će se pripremiti dan ranije u njenoj kabini na kruzeru.
“Biće jako uzbudljivo! Ovo se ne dešava tako često, zar ne?” rekla je Boni za Tajm. “Ukoliko neko bude čuo čudne zvuke iz moje kabine, znaće da sam na probi za finalni nastup”, dodala je ona.
Tajlerova će biti specijalni gost na nedelju dana dugom krstarenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << a njen performans će pratiti pop-rok bend DNCE, na čelu sa Joe Džonaso, poznatom po hitu iz 2015. godine „Cake By the Ocean“.
“Pomračenje će trajati dva minuta i 40 sekundi, kako su me obavestili, za razliku od moje pesme. Morala sam da je skratim jer je bila preduga.” rekla je Boni.
Pesma „Total Eclipse of the Heart“ i dan danas je veliki hit, popularna među ljubiteljima karaoka, čak nominovana za nekoliko Gremi nagrada 1984. godine.
“Te godine je pesma „What a Feeling“ Majkla Džeksona i Irene Kara osvojila Gremi za „Flešdens“ ali ne smeta mi što sam izgubila od Majkla, toliko ću vam reći.” kroz smeh je rekla Boni.
Pratite nas i na Viberu! Totalno pomračenje sunca, spektakl koji su svi čekali čak 99 godina, pratiće milioni ljudi u Sjedinjenim Američkim Državama, a snimaće ga nekoliko svemirskih letelica, kao i šestočlana posada Međunarodne svemirske stanice.

Izvor: Tračara
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.