Ognjen Amidžić otkriva delić atmosfere iz svog doma (FOTO)

Izvor: Story, 31.Okt.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Amidžić otkriva delić atmosfere iz svog doma (FOTO)

Popularni voditelj uživa u ulozi oca a svoje slatke muke podelio je i sa pratiocima na društvenim mrežama.

Ognjen Amidžiić i Matija, foto: Twitter

Kada ste tata bebe, neće vam pomoći i pomeranje sata po zimskom računanju vremena, zaključak je koji se može izvući iz tvitova voditelja TV Pink.

Život s malim Matijom deluje prilično zabavno - on puzi u suprotnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << smeru, pa nikako ne uspeva da dođe do svog cilja, prevće se i neprestano igra.

Ipak, on ne spava dovoljno, pa su njegovi roditelji prilično iscrpljeni od igranja.

-Džaba meni vraćanje sata kad je Gospodin Dete zaspao u 22 sati, pa ustao u dvanaest, pa se prevrtao, pa probudio u 2, pa opet u 3, što znači dva, pa zaspao u 4...- najpre se požalio Ognjen.

Ubrzo je otkrio još jedan delić vedre atmosfere u svom domu.

- Budni smo od 7! Matija baci nešto jako bučno 3 metra ispred sebe, pa ide po to, ali unazad polupuzeći u suprotnom smeru i sve mu je dalje, pa plače- otkrio je ponosni tata.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.