Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tahiri: Nema uslovljavanja Srbije, papir je iz 2014. godine

Priština nije uslovila Srbiju ni na koji način, a dokument o kojem se govori u Beogradu predat je Briselu još 2014. godine u okviru dogovora o temama o kojima će se razgovarati tokom pregovora Beograda i Prištine, rekla je za N1 kosovska ministarka za dijalog Edita Tahiri.

- Kosovo nikog ne uslovljava. Nikakav novi papir nismo predali Briselu - rekla je Tahiri koja tvrdi da se radi se o "manipulaciji Beograda". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Ona je objasnila da je o dokumentu juče govorila pred parlamentom Kosova jer je prošlo previše vremena otkad je poslanike upoznala sa napretkom pregovora sa Beogradom.

Pročitajte još:

Kako kaže, to je bila prilika i da im objasni šta su u startu tražili da se nađe na pregovaračkom stolu.

Vlada Srbije je danas održala hitnu sednicu zbog "skandaloznih zahteva" koje je postavila Priština.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tahiri: Manipulacija Beograda, Kosovo nikog ne uslovljava

Izvor: B92, 27.Okt.2016

Priština -- Priština nije uslovila Srbiju ni na koji način, a dokument o kojem se govori u Beogradu predat je Briselu još 2014, rekla je kosovska ministarka Edita Tahiri...Ona je za N1 rekla da je taj dokument predat Briselu u okviru dogovora o temama o kojima će se razgovarati tokom pregovora Beograda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.