Policija i vojska sprečili akciju Kum nije dugme

Izvor: Akter, 31.Okt.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija i vojska sprečili akciju "Kum nije dugme"

Najavljen performans pod nazivom "Kum nije dugme" Demokratske omladine ispred zgrade Vlade Srbije danas su sprečili pripadnici policije i vojske, saopštila je Demokratska stranka

Kako su naveli, članovi Demokratske omladine su pred zgradu vlade doneli veliko crno dugme, koje simbolizuje parolu - "Kum nije dugme", ali i činjenicu "da su kumovi u Srbiji jači od države".

"Danas više od 30.000 mladih godišnje napusti zemlju i to prevashodno zbog nezaposlenosti i negativne >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << selekcije. Da li kumovi u Srbiji mogu da doprinesu da se takva negativna slika položaja mladih popravi? Ja mislim da ne mogu, oni mogu samo da štete Srbiji", rekao je aktivista Demokratske omladine Filip Isailović.

On je istakao i da mladi žele jednu drugačiju, kulturnu Srbiju, gde mogu da dobiju šansu da napreduju, rade i žive.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

DS: Policija i vojska sprečile akciju "Kum nije dugme"

Izvor: Blic, 31.Okt.2015

Najavljen performans pod nazivom "Kum nije dugme" Demokratske omladine ispred zgrade Vlade Srbije danas su sprečili pripadnici policije i vojske, saopštila je Demokratska stranka... Kako su naveli, članovi Demokratske omladine su pred zgradu vlade doneli veliko crno dugme, koje simbolizuje parolu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.