MINISTAR ODBRANE: NA JUGU SRBIJE STABILNO

Izvor: Kurir, 22.Avg.2011, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINISTAR ODBRANE: NA JUGU SRBIJE STABILNO

LESKOVAC - Ministar odbrane Dragan Šutanovac rekao je danas da na jugu Srbije nema indikacija nestabilnosti, ali da to ne znači da se situacija ne prati sa punom ozbiljnošću.

Šutanovac, koji je pripadnicima vojske podelio ključeve stanova, rekao je da ne postoje vojne pretnje što je važno, ali da su se pojedine ekstreminističke grupe oglasile i danas u Prištini i na Kosovu i Metohiji.

"U saradnji sa policijom i međunarodnim snagama, koji su odgovorni za bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na Kosovu, radimo na predupređivanju bilo kakve aktivnosti koje bi mogle da ugroze bezbednost", kazao je Šutanovac.

On je podsetio da od samog početka, otkad je na čelu Ministarstva, insistira kod Kfora da ne smanjuje snage na Kosovu i Metohiji.

Odgovarajući na pitanje ko kontroliše situaciju na severu Kosova, Šutanovac je rekao da polazeći od toga da je Kosovo i Metohija u sastavu Srbije, sve lokalne samouprave moraju da se povinuju odlukama Vlade Srbije i državnog vrha.

"Postoje određene strukture kojima očigledno mir ne odgovara i koje najviše novca i profita prave u vreme mutnih voda", naveo je ministar Šutanovac.

On je dodao da je to stvar koja polako prolazi i da su građani koji žive na Kosovu i Metohiji shvatili da se samo mirnim i diplomatskim razgovorima može doći do bezbednog života za sve.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac: Na jugu nema indikacija nestabilnosti

Izvor: Studio B, 22.Avg.2011

Ministar odbrane Dragan Šutanovac rekao je da na jugu Srbije nema indikacija nestabilnosti, ali da to ne znači da se situacija ne prati sa punom ozbiljnošću...Šutanovac, koji je pripadnicima vojske podelio ključeve stanova, rekao je da ne postoje vojne pretnje što je važno, ali da su se pojedine...

Nastavak na Studio B...

Bezbednosna situacija se ozbiljno prati

Izvor: Šumadija Press, 22.Avg.2011

Ministar odbrane Dragan Šutanovac rekao je danas da na jugu Srbije nema indikacija nestabilnosti, ali da to ne znači da se situacija ne prati sa punom ozbiljnošću.

Nastavak na Šumadija Press...

Ove godine 2.000 stanova za vojsku

Izvor: B92, 22.Avg.2011

Niš -- Ministar odbrane Dragan Šutanovac kaže da će ove godine, prema planu Ministarstva odbrane, biti rešeno oko 2.000 stambenih pitanja pripadnika vojske...On je u Leskovcu podelio ključeve 15 stanova, u Nišu ključeve za još 32 stana, a ove godine na jugu Srbije biće podeljeni ključevi za...

Nastavak na B92...

Šutanovac u Leskovcu podelio ključeve vojnih stanova

Izvor: Glas javnosti, 23.Avg.2011, 07:09

LESKOVAC - Ministar odbrane Dragan Šutanovac podelio je u Leskovcu ključeve 15 stanova pripadnicima vojske i najavio da će ove godine, prema planu Ministarstva odbrane, biti rešeno oko 2.000 stambenih pitanja...Nakon Leskovca, Šutanovac je podelio ključeve za još 32 stana u Nišu, a ove godine...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.