Leposavić: Pucano na kabinet gradonačelnika, stranačke prostorije?

Izvor: Blic, 29.Maj.2017, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leposavić: Pucano na kabinet gradonačelnika, stranačke prostorije?

U ponedeljak oko 22 sata pucano je iz vatrenog oruzja (rafalno) na zgradu Centra za socijalni rad u Leposaviću, na kabinet gradonacelnika opštine Leposavić i na stranačke prostorije Partije kosovskih Srba, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Aleksandra Jablanovića.

Zbog ovog incidenta sutra će u zgradi Centra za socijalni rad u Leposaviću biti održana konferencija za štampu, navodi se u saopštenju.

Partija kosovskih Srba je novoformirana stranka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na čijem je čelu Aleksandar Jablanović.

Portal KoS Sev, prenosehi saopštenje, napominje da iz Kosovske policije u regionu Sever zasada nema potvrde ove vesti o incidentu.

Na više poziva i poruka, komandir Nenad Đurić, zamenik komandira Besim Hoti i regionalni šef operative Željko Bojić, nisu odgovorili do objavljivanja ove vesti, navodi poral.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucano na kabinet gradonačelnika Leposavića?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2017

Večeras oko 22 sata pucano je iz vatrenog oružja (rafalno) na zgradu Centra za socijalni rad u Leposaviću, na kabinet gradonačelnika opštine Leposavić i na stranačke prostorije "Partije kosovskih Srba", saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Aleksandra Jablanovića...Zbog ovog incidenta sutra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Leposavić: Pucano na kabinet gradonačelnika i sedište Partije kosovskih Srba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Maj.2017, 11:26

Sinoć oko 22.10 pucano je rafalno iz vatrenog oružja na zgradu Centra za socijalni rad u Leposaviću, u kojoj se nalazi i kabinet gradonačelnika Leposavića, Dragana Jablanovića, kao i kancelarija Partije kosovskih Srba, čiji je lider njegov sin, Aleksandar Jablanović. Ova partija je jedna od...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.