Istina o dogovoru o prelazima

Izvor: B92, 08.Dec.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Istina o dogovoru o prelazima"

Kosovska Mitrovca -- Predsednici Skupština opština sa severa Kosova pozvali su ministra Gorana Bogdanovića da dođe i obavesti ih o dogovorima vezanim za prelaze Brnjak i Jarinje.

Bogdanoviću su pismo sa pozivom uputili čelnici SO Zvečan, Zubin Potok, Kosovska Mitrovica i Leposavić, tražeći hitan sastanak na kome će biti i predsednici tih opština i odborničkih grupa, navodi se u saopštenju koje je potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednik SO Zvečan Dobrosav Dobrić.

Kako je navedeno, čelnici opština očekuju da na tom sastanku, koji bi bio priprema za održavanje zajedničke sednice SO, budu upoznati s postignutim rešenjima za administrativne prelaze Brnjak i Jarinje, s obzirom na to da do sada nisu dobili zvaničan tekst Sporazuma, a ni informaciju sa objašnjenjima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelnici opština zatražili hitan sastanak sa Bogdanovićem

Izvor: S media, 08.Dec.2011

Predsednici Skupština opština sa severa Kosova pozvali su danas ministra za Kosovo i Metohiju Gorana Bogdanovića da što pre dodje u pokrajinu i čelnike lokalne samouprave obavesti o dogovorima vezanim za prelaze Brnjak i Jarinje...Služen moleban za mir na Kosovu..Služen moleban za mir na Kosovu..Sastanak...

Nastavak na S media...

OPŠTINARI TRAŽE HITAN SASTANAK SA BOGDANOVIĆEM

Izvor: Kurir, 08.Dec.2011

Čelnike lokalne samouprave interesuju detalji dogovora u vezi sa prelazima Brnjak i Jarinje..KOSOVSKA MITROVCA - Predsednici Skupština opština sa severa Kosova pozvali su danas ministra za Kosovo i Metohiju Gorana Bogdanovića da što pre dođe u pokrajinu i čelnike lokalne samouprave obavesti o...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.