Identifikovano 13 nestalih

Izvor: S media, 03.Dec.2010, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovano 13 nestalih

Identifikovani su posmrtni ostataci 13 poginulih u Hrvatskoj tokom rata 1991-1995. godine, saopštila je danas Komisija Vlade Srbije za nestale.

Tela poginulih su ekshumirana u Petrinji, Dvoru, Vukovaru, Osijeku, Kukunjevcima i drugim lokacijama, a identifikaciju su obavili stručnjaci Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

Vlade Srbije je u saradnji sa Medjunarodnim komitetom Crvenog krsta organizovala odlazak u Zagreb porodica nestalih, koje žive u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da bi prisustvovale identifikaciji žrtava.

"Svi posmrtni ostaci identifikovani su metodom analize DNK i njihova sahrana biće obavljena u skladu sa izraženim željama porodica", kaže se u saopštenju.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Identifikovano 13 žrtava u Hrvatskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2010

BEOGRAD -..Komisija Vlade Srbije za nestala lica saopštila je danas da su identifikovani posmrtni ostaci 13 osoba stradalih tokom oružanih sukoba od 1991 do 1995. godine u Hrvatskoj...Žrtve su ekshumirane u Petrinji, Dvoru, Vukovaru, Osijeku, Kukunjevcima i drugim lokacijama, a identifikacija je izvršena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Identifikovano 13 žrtava u HR

Izvor: B92, 03.Dec.2010

Beograd -- Identifikovani su posmrtni ostataci 13 poginulih u Hrvatskoj tokom rata 1991-1995. godine, saopštila je Komisija Vlade Srbije za nestale... Tela poginulih su ekshumirana u Petrinji, Dvoru, Vukovaru, Osijeku, Kukunjevcima i drugim lokacijama, a identifikaciju su obavili stručnjaci Medicinskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.