ČEDA HOĆE DA J.... PROTIVNIKE GEJ PARADE (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Okt.2010, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEDA HOĆE DA J.... PROTIVNIKE GEJ PARADE (VIDEO)

BEOGRAD - Doći ćemo da te jebemo posle! Ovako je lider LDP Čedomir Jovanović odgovorio protivnicima gej parade koji su mu dobacivali dok je u nedelju ujutru, u pratnji brojnog obezbeđenja, žurio da stigne do parka Manjež, zbornog mesta učesnika Parade ponosa!

Čedin susret s protivnicima parade u ulici Kralja Milana, kod Studentskog kulturnog centra, zabeležio je kamerom jedan policajac, a video-snimak ubrzo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pojavio na internet portalu Jutjub.

Čim su spazili grupu od petnaestak ljudi koju je predvodio Jovanović, demonstranti s druge strane ulice (ne vide se na snimku) počeli su da mu dobacuju:

Glas 1 (policajac u marici): Ladno Čeda Jovanović!

Glasovi (demonstranti): Uaaa!

Glas 2 (demonstrant): Čedo, vrati se nazad, vrati se nazad!

Glas 3 (demonstrant): Pederiiii!

Glas 4 (demonstrant): Čedo, pederuuuu!

Glas 2: Je l’ ti... (ne čuje se ko, prim. aut.) tu?

Čeda: Doći ćemo da te jebemo posle!

Glas 5 (demonstrant): Dođi odma’!

Čeda: I tebe ću da jebem!

Glas 5: Aj dođi, dođi!

Glas 4: Čedo, pederu!

Glas 6 (policajac): Zamisli, Čeda Jovanović kaže: „I tebe ću da jebem“! Zamisli!

LDP bez komentara

Pokušaj Kurira da u Liberalno-demokratskoj partiji proveri zbog čega je njihov lider tako brzo pogubio nerve i ušao u lascivnu verbalnu komunikaciju s ljudima na ulici od početka je bio osuđen na neuspeh, jer u LDP već neko vreme ne daju izjave za naš list.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čeda prolazniku pretio seksom!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2010

Čedomir Jovanović, lider LDP-a, koji je bio među retkim političarima koji su prisustvovali ''Paradi ponosa“, odlazeći s tog događaja opsovao je dvojicu prolaznika! Snimak događaja pojavio se na video-portalu Jutjub, pod naslovom ''Čedomir Jovanović psuje prolaznike“...Na snimku, koji je,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Čeda Jovanović opsovao demonstrante (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 12.Okt.2010

Lider LDP-a Čedomir Jovanović, koji je u nedelju učestvovao na 'Paradi ponosa', na putu do parka Manjež odakle je ova manifestacija krenula, verbalno se obračunao sa nekoliko huligana. Na Jutjubu osvanuo je snimak koji je napravljen iz jedne marice parkirane preko puta Jugoslovenskog

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.