Izvor: RTV Pink, 22.Jul.2011, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blakada srpskih kamiona na Merdaru

. . . Blokada srpskih kamiona na administrativnoj granici sa Kosovom saobraćaj preusmerava ka Makedoniji. Kolona kod Merdara i dalje raste. Treći dan blokade, vozači "zaglavljeni" između punktova. Žestoke reakcije sa severa Kosova. Broj vozila blokiranih na administrativnom punktu Merdare, zbog kosovskog embarga na uvoz srpskih proizvoda, raste iz časa u čas, ali za sada nema naznaka rešenja problema. Makedonija najverovatniji alternativni pravac.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merdare: Kamiondžije odustale od blokade (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Jul.2011, 11:19

Kamiondžije iz Srbije odustale od blokade administrativnog punkta Merdare. U kosovskoj carini razmatraju mogućnost da se osam kamiona koji se nalaze u međuzoni pusti na Kosovo i Metohiju. ..Iako su prethodno najavljivali da će blokirati saobraćaj na prelazu Merdare ako ne budu pušteni na teritoriju...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.