Zečica o životu u Plejbojevoj vili: Bilo mi je 18, njemu 78

Izvor: Scandal.rs, 25.Nov.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zečica o životu u Plejbojevoj vili: Bilo mi je 18, njemu 78

Bivša Plejbojeva zečica Kendra Vilkinson nema problema sa sramom te uglavnom bez problema kaže sve ‘što joj je na duši’. Ovog puta je otvoreno progovorila o svom putu do slave koji je ostvarila preko Plejbojeve vile.

Poznata plavuša progovorila je o svojim seksualnim odnosima s 88-godišnjim vlasnikom Plejboja, Hjuom Hefnerom.

- Zamolio me da postanem jedna od njegovih Plejboj zečica. Nisam znala o čemu se tačno radi, ali pristala sam. Tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sam živela u najmanjem i najružnijem stanu koji postoji i imala svakakva s*anja pa sam se molila da me neko izvuče odande - rekla je Kendra, piše Daily Mail.

- Nisam znala da je i seks bio uključen. On bi samo pitao – želiš li otići gore na sprat- i to je bilo to. Meni je tad bilo 18, njemu 78. Nismo bile dužne da imamo seks s njim, bio je to naš izbor – opisala je svoje Plejboj iskustvo.

Kendra danas ima dvoje dece, a Hju je daleka prošlost.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Plejbojeva zečica progovorila o odnosu sa Hefnerom

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2014

Kendra Vilkinson poznata Plejbojeva zečica i jedna od mnogobrojnih djevojka danas 88-godišnjeg ženskaroša Hju Hefnera otvoreno je progovorila o svom odnosu sa starim plejbojem...U razgovoru s Meleni Sajks s kojom je trenutno u šou "I'm a Celebrity.. Get Me Out of Here", otkrila je kako je postala...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.