(18+) (FOTO) PLEJBOJ ZEČICA ISPUNILA SAN: Spavala sam s Ronaldom, ložio se na moje grudi

Izvor: Kurir, 03.Jun.2015, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(18+) (FOTO) PLEJBOJ ZEČICA ISPUNILA SAN: Spavala sam s Ronaldom, ložio se na moje grudi

MEKSIKO - Slavna Plejboj zečica Danijela Čavez priznala je da je imala seks aferu sa fudbalerom Reala Kristijanom Ronaldom dok je Portugalac bio u vezi sa ruskom manekenkom Irinom Šejk.

Britanski mediji su nedavno objavili da je Ronaldo varao tadašnju devojku i da je to bio glavni razlog zašto su Kristijano i Irina raskinuli početkom godine.

Danijela je navodno bila samo jedna od devojaka sa kojom je Ronaldo spavao dok je bio u vezi sa lepom Irinom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />Čavezova je zato odlučila da za meksičke medije progovori o vezi sa najboljim fudbalerom sveta.

"Upoznala sam Kristijana u novembru prošle godine. Sreli smo se u Americi. Pre toga smo komunicirali putem mejla i skajpa. Kristijano je bio stidljiv u početku, ali je kada je dobio samopouzdanje bio je pravi muškarac. Voleo me, ali je bila ideja da javno ne pričamo o tome", objasnila je Danijela.

"Ja sam želela da ispunim san i da imam seks sa njim. Volim njegovo telo. Kristijano je voleo moje lice, moje grudi i činjenicu da nikada pre nije spavao sa Plejboj zečicom", istakla je ona.

gracias a Chilevision Deporte por nombrarme la madrina de la selección y a Mexico Playboy por elegirme la novia de la copa América ya queda menos para que comience esta gran fiesta #copaamérica2015

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.