Promašaj karijere Iguaina koji je mogao da spreči Mesijev odlazak u penziju (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promašaj karijere Iguaina koji je mogao da spreči Mesijev odlazak u penziju (VIDEO)

Printskrin: youtube/Live Sports HD

Fudbalski trenutak koji je mogao sve da promeni. Izlazak 1 na 1 Gonzala Iguaina u finalnom meču Kopa Amerike mogao je da spreči odlazak Lionela Mesija u penziju.

Ko zna, da je napadač Argentine u trenucima kada je ceo stadion video pogodak za 1:0 bio malo prisebniji, druga bi se psma pevala.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Za početak u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Argentini, a ne Čileu.

Ne bi došlo do penal ruleta, ne bi došlo do Mesijevog promašaja, ne bi došlo do još jednog njegovog poraza, suza i oproštaja od reprezentacije.

Kada pogledate golgetera Napolija, ništa vam nije jasno. Šansu za pobedu je upravo propustio onaj koji je protekle cele sezone dominirao Serijom A.

Ostaće da se prepričava.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.