Pre četiri dana golman za penziju, a sada veliki junak: Portovi navijači večeras slave Ikera Kasiljasa!  (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre četiri dana golman za penziju, a sada veliki junak: Portovi navijači večeras slave Ikera Kasiljasa! (VIDEO)

Legendarni golman odbranio jedanaesterac u Tondeli i doneo svom timu izuzetno važne bodove u borbi za šampionsku titulu - 0:1

Pre samo četiri dana svi su ga napadali zbog očajnih intervencija protiv Dinama iz Kijeva u Ligi šampiona, a već ove večeri ga dižu u nebesa. Legendarni Iker Kasiljas doneo je Portu izuzetno važnu pobedu na gostovanju poslednjeplasiranoj Tondeli i zadržao svoj tim u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << egal borbi za šampionsku titulu sa vodećim Sportingom - 0:1 (0:1).

Gosti su do vođstva došli spektakularnim pogotkom Braimija u 28. minutu koji je na fantastičan način matirao Klaudija Ramosa, ali kada su trebali da privedu utakmicu kraju usledio je kiks Majkona, koji je skrivio jedanaesterac i stavio svoj tim u nezavidnu situaciju.

Ipak, Kasiljas je pročitao udarac Salve Čamoroa i odbranio udarac sa najstrože kazne, čime je praktično zaokružio tri boda, koja bi mogla da imaju veoma važan psihološki značaj za ekipu Đulena Lopetegija.

Porto već u sredu gostuje u Madeiri, gde će takođe tražiti tri boda, a pre odlučujuće utakmice sa Čelsijem u Ligi šampiona, očekuje ga meč sa Pasoš Fereirom na Dragau.


Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.