Tajna srećnih parova

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jul.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajna srećnih parova

Srećni parovi izdvajaju po tome što im je prijatno i kada ne rade ništa specijalno. Ovo zvuči znatno lakše nego što zapravo jeste, jer mnogi rade svašta samo da ne razmišljaju ili razgovaraju o svojoj vezi

Ako želite da vaša veza potraje, morate da savladate jednu aktivnost. Ne, nije seks, već mirovanje. Džefri Bernstajn, autor knjige "Zašto ne možeš da mi čitaš misli" ističe da se srećni parovi izdvajaju po tome što im je prijatno i kada ne rade ništa specijalno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Ovo zvuči znatno lakše nego što zapravo jeste, jer veliki broj ljudi voli da se zatrpava raznim aktivnostima kako ne bi morali da razmišljaju ili razgovaraju o odnosu. Pa tako, neki parovi uživaju u druženju sa prijateljima, odlasku u bioskop, na koncerte, sportske priredbe, ali kad ostanu sami kod kuće, osećaju se nelagodno jer to znači da će u nekom trenutku na dnevni red doći razgovor o vezi.

Sve je više ljudi, oba pola, koji imaju problem da ostvare iskrenu komunikaciju sa partnerom, upozorava Bernstajn. Zato se drže veštačkog ćaskanja koje stvara privid da je sve u redu. Ali nije, jer će pre ili kasnije, na videlo isplivati problemi, iz jednostavnog razloga - dobre veze nema bez iskrene komunikacije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tajna srećnih parova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2016, 06:28

Srećni parovi izdvajaju se po tome što im je prijatno i kada ne rade ništa specijalno. Ovo zvuči znatno lakše nego što zapravo jeste, jer mnogi rade svašta samo da ne razmišljaju ili razgovaraju o svojoj vezi...Ako želite da vaša veza potraje, morate da savladate jednu aktivnost. Ne, nije seks,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.