Slepa ljubav: Najneobičniji i najskandalozniji holivudski parovi

Izvor: Svet, 26.Nov.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slepa ljubav: Najneobičniji i najskandalozniji holivudski parovi

Kažu da je ljubav slepa, a sudeći po ovome što ćete videti verovatno i jeste. Neki poznati parovi su divni i slatki, dok neki predstavljaju pravu kombinaciju lepotice i zveri.
Predstavljamo vam 10 najskandaloznijih, najuvrnutijih, najšokantnijih poznatih parova.
1. Dag Hačinson i Kortni Stoden

U 2013. godini su bili najuznemirujući par. Daga se sećate iz filma “Zelena Milja” sa Tomom Henksom (1999), a ljupka Kortni je poznata upravo po zabavljanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i venčanju sa Hačinsonom, i to dok je imala samo 16 a on 51 godinu. Par je navukao veliku pažnju medija, gde su mnogi opisivali Hačinsona kao pedofila i silovatelja. Razveli su se posle jedne godine braka, kada je mlada Kortni napustila Daga da bi učestvovala u britanskom Velikom Bratu.
2. Sun-Ji Previn i Vudi Alen

Ignorisaćemo činjenicu da između njih dvoje postoji razlika od 35 godina, i fokusiraćemo se na njihovu neverovatnu “ljubavnu” priču. Vudi Alen (78) se zabavljao sa Mijom Ferou kada je upoznao Sun-Ji, Mijinu usvojenu ćerku iz prethodnog braka. To Sun-Ji čini praktično Vudijevom pastorkom. Njih dvoje su se upoznali dok je Sun-Ju bila vrlo, vrlo mlada i što je najgore – u braku su 15 godina.
3. Meri Kejt Olsen i Oliver Sarkozi
Poznati par Meri Kejt Olsen (26) i Oliver Sarkozi (42), polubrat francuskog predsednika Nikole Sarkozija, počeli su da se zabavljaju 2012. godine. Pored starosnog jaza od 17 godina, njih dvoje izgledaju baš čudno zajedno. Meri Kejt je sitna dok je Oliver dosta viši od nje, pa tako Meri više liči na njegovu ćerku nego na verenicu. Da, njih dvoje su se verili ove godine.
4. Demi Mur i Ešton Kučer

Daleke 2003. godine, kada je Demi počela da se zabavlja sa Eštonom Kučerom, mediji su bili sigurni da će njihova pustolovina trajati par meseci. E pa trajala je 8 godina. Demi (51) i Eštona (38) nije bilo briga za razliku od 16 godina između njih. Venčali su se i živeli srećno skoro deceniju. Zašto su se rastali? Zato što je Demi saznala da ju je Ešton varao na njihovu šestu godišnjicu.
5. Hejden Pantijer i Vladimir Kličko

Hajden Pentijer – glumica poznata po svojoj ulozi u TV seriji “Heroji” i Vladimir Kličko – profesionalni ukrajinski bokser, počeli su da se zabavljaju 2009. godine. Pored trinaestogodišnje razlike u godinama, između njih postoji i velika razlika u visini. Presmešno izgledaju! Raskinuli su 2011. godine, da bi se ubrzo opet pomirili i proglasili svoju veridbu.
6. Evan Rejčel Vud i Merilin Menson
Merilin Menson je imao mnogo uvrnutih veza tokom godina, ali veza sa Evan Rejčel Vud, koja je imala 19 godina kada su se upoznali, svakako spada u najkontroverznije. Menson je imao 38 godina kada su počeli da se zabavljaju 2007. godine, pa i ne čudi što je par dobio veliku pažnju medija. Tabloidi su mnogo pisali o navodnom Mensonovom uplitanju u Evanine životne izbore i karijeru. Šuškalo se i da je Menson nekako ubedio Evan da prihvati njegov ekstravagantni stil oblačenja i šminkanja. Posle nekoliko propalih veridbi, par je konačno raskinuo 2010. godine.
7. Mila Kunis i Mekoli Kalkin
E ovo je iznenađenje! Ko bi pomislio da je dečija zvezda serijala “Sam u kući”, glumac Mekoli Kalkin, uspeo da smuva prezgodnu, seksi Milu Kunis? Njihova romansa je trajala 8 godina. Par se nije mnogo eksponirao u javnosti, pa je možda to i razlog što im se mediji nisu mnogo uplitali u živote. Mila i Mekoli su 2010. godine objavili svetu svoj raskid.
8. Madona i Denis Rodman
Madonin ukus za muškarce je ekstremno raznolik. Zabavljala se sa Gajom Ričijem i Šon Penom pre par decenija, a skoro je raskinula sa Brahimom Zaibatom (24). Zato činjenica da je bila u vezi sa Denisom Rodmanom ne bi trebala da bude veliko iznenađenje. Kružile su glasine da je jako želela njegovu bebu i da je bila opsednuta Rodmanom.
9. Hajdi Klum i Sil

Lepotica i Zver Holivuda, Hajdi Klum i Sil, počeli su da se zabavljaju 2004. godine. Njihov brak je trajao 7 godina kada je odjednom Hajdi ušla u krizu srednjih godina i prevarila Sila sa njihovim telohraniteljem, Martinom Kristenom. Aprila 2012. godine par je potpisao razvod, a Kejti je na kraju raskinula i sa Kristenom. Prema informacijama iz medija, ona se trenutno viđa sa Vitom Šnebelom, trgovcem umetninama.
10. Ajla Fišer i Saša Baron Koen

Glumica Ajla Fišer i najsmešniji komičar Holivuda Saša Baron Koen, poznat po ulogama Borata, Bruna i Ali Džija, u braku su od 2010. godine. Počeli su da se zabavljaju 2002. a verili su se 2004. godine. Posle 12 godina zajedno i dvoje dece, oni i dalje izgleda srećno, što je pomalo iznenađujuće za holivudske parove. Saša sigurno zna kako da je nasmeje.
Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.