Sasvim drugačija: Jelena Golubović se doterala za Parove! FOTO

Izvor: Svet plus, 01.Sep.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sasvim drugačija: Jelena Golubović se doterala za Parove! FOTO

Voditeljke rijalitija Parovi najavile su dolazak Jelene Golubović u luksuznu vilu, a rediteljka se pre učešća pohvalila izazovnom figurnom!

Jelenu Golubović mnogi učesnici prethodnog rijalitija Parovi vređali su zbog kilaže, a rediteljka će se ovog puta na vrata luksuzne vile pojaviti u sasvim neočekivanom stilu.

Nakon dugog putovanja po svetu, Jelena Golubović oslabila je svega 15 kilograma! Pojedini učesnici Parova obradovali su se njenom velikom povratku, a nekima je to baš zasmetalo, te su Miljana i Saška Karan ušle u konflik još prve večeri.

Posted by Jelena Golubović on субота 29. август 2015.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Jelena Golubović ušla u Parove i napravila haos! FOTO

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2015, 00:53

Rediteljka Jelena Golubović večeras se ponovo uselila u luksuznu vilu Parovi i na samom ulasku napravila je haos među učesnicima!..U samom startu Jelena je dozivela napade od Saške Karan i Vesne Rivas, dok je Mira Škorić novu-staru učesnicu Parova, dočekala sa izjavom da je ljubomorna na nju...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.