ŠOK: Nemanja Nikolić doživeo infarkt!

Izvor: Svet plus, 28.Apr.2016, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Nemanja Nikolić doživeo infarkt!

Pevač i bivši učesnik rijalitija Parovi Nemanja Nikolić doživeo je infarkt u svojoj 32. godini, koji srećom nije bio jak.

Naime, iako je od strane lekara bio upozoren da mora da povede računa o svom zdravlju, Nemanja Nikolić zbog turbulentnog načina života, nije puno morio za zdravlje, te je nedavno doživeo blaži infarkt. Upozoren je od lekara da mora da vodi računa o svom zdravlju i da mora, između ostalog, da smanji stres, piše Pulsonline. Nakon, zdravstvenih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koje je imao, Nemanja je ipak sinoć nastupio u jednoj beogradskoj kafani, gde ga jepodržala i njegova bivša cimerka iz Parova Jovana Tomić Matora.

A photo posted by Jovana Tomic (@matora23) on Apr 27, 2016 at 4:10pm PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA GRANDA DOŽIVELA INFARKT: Nemanji pozlilo za volanom dok je vozio decu i ženu

Izvor: Kurir, 28.Apr.2016

...Srećom nije bio fatalan i ova zvezda "Granda" je preživela infrakt, ali je dobio upozorenje od lekara da mora da vodi računa o svom zdravlju i da mora, između ostalog, da smanji stres..Da sve bude dramatičnije, do napada je došlo kada je Nemanja bio za volanom, a s njim su bili supruga Slađana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.