Parovi: Novi ukućani ušli u kuću i uneli pometnju! Maca i Atina provocirale Natašu VIDEO

Izvor: Svet plus, 25.Apr.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Novi ukućani ušli u kuću i uneli pometnju! Maca i Atina provocirale Natašu VIDEO

Novi ukućani uselili su se večeras u rijaliti Parovi i već na samom početk uneli potpunu pometnju. Iako su ih svi srdačno pozdravili, pojedini pogledi takmičara, govorili su da će biti veoma intresantno.

Vuk Mob, Nataša Šavija i Goran Ranković ušli su u rijaliti Parovi večeras i već na samom početku izazvali brojne komentare. Iako su ih srdačno pozdravili, jedan deo takmičara pokazao je i prve znake ljubomore. Naime, Atina Ferari i Maca Diskrecija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << odmah su  počele sa provokacijama mlade mankenke i pevačice, koja je pre ulaska u kuću izjavila kako su njih dve proste i ružne, kao i da bi volela da ih izbaci napolje.

Mnogo uzbuđenja očekuje nas od večeras, a specijalno iznenađenje nastaće i ulaskom Marka Šarca koji važi za jednog od glavnih zavodnika na našoj sceni.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.