Parovi: Gasttozz se razbesneo na produkciju!

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Gasttozz se razbesneo na produkciju!

Nenad Marinković Gasttozz u rijalitiju Parovi, sve teže podnosi razdvojenost od svoje devojke Zorice, te je danas pobesneo na produkciju jer mu nisu ispunili želju.

Naime, Gasttozz je zamolio čelne ljude Parova, da dovedu Zoricu u emisiju "Upoznajte Parove", ali kako to nije učinjeno potpuno je izgubio kontrolu. "Gasttozze, emisija se priprema nekoliko dana unapred, ne možemo mi kad vi hoćete da dovedemo goste koje hoćete", pokušala je Bojana da mu objasni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ali on je nastavio da moli Zoricu da dođe:

"Bojana, ja znam moju devojku, ona bi se ovde stvorila kad bih sada puknuo prstima. Ljubavi, ako me gledaš sada, dođi ovde, želim samo da te vidim. Nisam te čuo i ne pamtim kada", zaključio je.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.