Parovi 2015: Šokantan plan Jelene Golubović i Nikolasa! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Maj.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi 2015: Šokantan plan Jelene Golubović i Nikolasa! VIDEO

Nakon šo je prijateljstvo između Ružice Veljković i Jelene Golubović "puklo" u rijalitiju Parovi 2015, poznata rediteljka stekla je nove prijatelje, a među njima je i muzičar Nikola Matović, poznatiji kao Nikolas.

Iako je sam njegov ulazak u Parove, izazvao burne reakcije Jelene Golubović, koja se među prvima našla na udaru Nikole, izgleda da je vremenom došlo do smirivanja strasti i njihov odnos je postao prijateljski. Muzičar savetuje rediteljku šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << treba da radi i kako da dođe do pobede, a juče su smislili i šokatan plan kako bi izbacili konkurenciju iz igre. Nikola je u jednom trenutku, saopštio rediteljki da ga pobeda ne intresuje i da će na sve načine pomoći Maci, Gasttozzu i Jeleni da opravdaju ulogu favorita.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.