Mira Škorić “nije” opasna: Bože sačuvaj, što bih udarila Jelenu?

Izvor: Scandal.rs, 02.Sep.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Škorić “nije” opasna: Bože sačuvaj, što bih udarila Jelenu?

Mira Škorić, koja se sinoć opasno približila Jeleni Golubović, odmah po ulasku u rijaliti “Parovi”, pa se produkciji učinilo da je htela fizički da nasrne na glumicu i vratila je na mesto, danas je to demantovala.

“Bože sačuvaj, što bih je udarila? ja sam samo tražila njenu ličnu kartu na uvid,jer znam da je ’70 godište. Ne znam što krije godine, to morate nju da pitate.”

Potvrdila je da je glumica nju veoma iznervirala svojim komentarima.

“Za sve žene je rekla da su ružne, glupe, debele, meni je rekla da sam baba”, rekla je pevačica.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mira Škorić “nije” opasna: Bože sačuvaj, što bih udarila Jelenu?

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2015

Mira Škorić, koja se sinoć opasno približila Jeleni Golubović, odmah po ulasku u rijaliti “Parovi”, pa se produkciji učinilo da je htela fizički da nasrne na glumicu i vratila je na mesto, danas je to demantovala.. “Bože sačuvaj, što bih je udarila? ja sam samo tražila njenu ličnu...

Nastavak na 011vodič.com...

Mira Škorić u Parovima htela da bije Jelenu Golubović!

Izvor: Svet plus, 03.Sep.2015, 12:12

Jelena Golubović u rijalitiju Parovi nikako ne menja svoju taktiku, te je nastavila sa vređanjem ostalih učesnika, koji nisu krili svoje nezadovoljstvo nakon njenog ulaska u luksuznu vilu...Naime, rediteljka je već na samom startu ulaska u Parove uspela da izvede iz takta Miru Škorić, koja umalo...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.