Maca Diskrecija šokirala javnost - pokazala svoju vežbanku! VIDEO 18+

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca Diskrecija šokirala javnost - pokazala svoju vežbanku! VIDEO 18+

Iako je Maca Diskrecija ostvarila svoje snove i postala poznata zahvaljujući učešću u rijalitiju "parovi", ova bosanska starleta ne prestaje da šokira javnost, kako bi pažnju skrenula na sebe.

Istrajna u nameri da privuče pažnju medija, kako bi joj neko pomogao da snimi porno film, na njenom Fejsbuk profilu pojavio se snimak u kome podučava devojke kako da oralno zadovolje momke.

Veoma iskusna u svom poslu, Maca je unapred pripremila krastavac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << upalila kameru i seksi glasićem, snimila video koji je kod pojedinih izazvao oduševljenje, dok je ostatak gledalaca ovog klipa, bilo zgroženo njenim ponašanjem:

ovako bih ja to :* :* :* uživajte mačići

Posted by Maca Diskrecija on Monday, 27 July 2015
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.