Jelena Golubović ušla u Parove i napravila haos! FOTO

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2015, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović ušla u Parove i napravila haos! FOTO

Rediteljka Jelena Golubović večeras se ponovo uselila u luksuznu vilu Parovi i na samom ulasku napravila je haos među učesnicima!

U samom startu Jelena je dozivela napade od Saške Karan i Vesne Rivas, dok je Mira Škorić novu-staru učesnicu Parova, dočekala sa izjavom da je ljubomorna na nju jer je bila na strani Gasttozza.

Rediteljka je kao i uvek do sada stojički podnela uvrede, a jedini koji joj se iskreno obradovao je Brendon, kome je, kako je i sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << rekao čast da bude sa njom u rijalitiju. Sama pojava Jelene Golubović nervira mnoge, a Miki Đuričić je ubeđen da će i ovog puta, rediteljka sve ispratiti iz luksuzne vile.

Posted by Parovi HappyTV on уторак 1. септембар 2015.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nije se promenila! Jelena Golubović već napravila pometnju u “Parovima”

Izvor: Svet, 02.Sep.2015

Taman kad su se učesnici nove sezone rijalitija „Parovi“ ponadali da će ih najviše nervirati Miljana Kulić, produkcija Hepi televizie, uvela im je – „dežurnog neprijatelja“: Jelenu Golubović. Provokacije su odmah krenule, a voditeljka Bojana Ristivojević je jedva sklonila Miru Škorić,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.