Imaju visoke kriterijume: Miljana se skinula, ukućani se zgražavali?

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2015, 05:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imaju visoke kriterijume: Miljana se skinula, ukućani se zgražavali?

Prethodne noći bilo je veoma uzbudljivo u rijalitiju “Parovi”, a učesnice ovog šoua su pokrenule priču oko toga koja od njih kako izgleda, te da li bi smela da se skine u bikini, što je navelo voditeljku Bojanu Ristivojević da ih zamoli da se skinu i prošetaju pred svima, te da tako procene koja od njih je najzgodnija.
Jedina koja je bila spremna za akciju jeste Miljana Kulić, koja je odmah otišla da se presvuče, pa se pred učesnicima pojavila u tanga >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kupaćem kostimu.
Kulićeva je ponosno prošetala svoje telo, dok su se učesnici zgražavali njenim izgledom.
“Idi se obuci, ne mogu da gledam ovu grozotu”, rekao je Neven Ciganović, dok je Jelena Golubović istakla da je Miljana seksi.
“Njoj to stoji. Ona baš lepo nosi svoje obline”, zaključila je rediteljka

#svet
The post Imaju visoke kriterijume: Miljana se skinula, ukućani se zgražavali? appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.