Haos prilikom izbacivanja u Parovima: Žestoke svađe između Jelene i Vesne i Mikija i Nikole!

Izvor: Svet plus, 27.Feb.2017, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos prilikom izbacivanja u Parovima: Žestoke svađe između Jelene i Vesne i Mikija i Nikole!

U toku je izbacivanje u rijalitiju Parovi, a kao i svake nedelje i ove ne može proći bez svađa i uvrede, a do sada smo videli okršaje između Jelene Krunić i Vesne Rivas i Mikija Mećave i Nikole Lakića.

Jelena Krunić je napala Vesnu Rivas da zbog nje ne mogu drugi takmičari, između ostalih i ona, ne mogu gostovati u Jutarnjoj kafici. Ovo je izazvalo histeriju kod Rivasove pa je optužila Krunićku da ona jutarnji program u Parovima uvek prespava. Jelena se uz žestoke >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << uvrede pravdala da ona ima napismeno da mora da spava osam sati.

Nikola Lakić je na pitanje voditeljke koga bi izostavio iz jutarnjeg programa, odgovorio da su to Zoran Manijak i Miki Mećava. Miki je na to oskočio i opsovao bivšeg cimera sa Farme. Mećava je rekao da mu je to hvala što ga vuče sa sobom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.