Čupo plakao u Parovima: Plašim se da mi Jelena Golubović ne povredi dete! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Nov.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čupo plakao u Parovima: Plašim se da mi Jelena Golubović ne povredi dete! VIDEO

Čupo Kalač doživeo je pravi šok, kada je u rijalitiju Parovi 2015 video novinske natpise u kome Jelena Golubović navodno preti da će mu ubiti ćerku.

Uplašeni muzičar, nije mogao da poveruje šta se piše, te je tokom svog izlaganja zaplakao: "Plašim se za svoje dete. Rastali smo se kada je imala šest meseci, ali ona nije kopile. Molim svoje prijatelje, da ove članke prevedu na švedski kako bi joj se zabranio ulazak", govorio je Čupo kroz suze, dok su ga drugi učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Parova ubeđivali da su to izmišljene novinarske priče i da Jelena nije u stanju tako nešto da uradi.

"Šta je spreman čovek da uradi, to je i žena muškarcu. Tako da ne znam šta da mislim", dodao je.

Čupo Kalač zaplakao!

Čupo Kalač zaplakao kada je govorio o novinskom članku u kome Jelena najavljuje da će ubiti njegovu kćerku!

Posted by Rijaliti Info on Sunday, 29 November 2015

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.