Bivši učesnik “Parova” bahat: Jasmin gađao novinarku činijom!

Izvor: Svet, 27.Maj.2015, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši učesnik “Parova” bahat: Jasmin gađao novinarku činijom!

Nakon što su novinari večeras raskirkankali Jasmina Nevenkića da je neke priče proturio u medije zbog marketinga, bivši učesnik rijalitija “Parovi” gađao je novinarku u studiju činijom.
Potom je revoltirano napustio studio.
Kasnije je razotkriveno i da je Jasmin nudio medijima pornić na kojem je Jasna Janković, takođe učesnica “Parova”, i to je nudio za iznos od 5.000 evra.

Jasna je rekla da uopšte ne poznaje Jasmina i da ga prvi put vidi.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši učesnik “Parova” bahat: Jasmin gađao novinarku činijom!

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015

Nakon što su novinari večeras raskirkankali Jasmina Nevenkića da je neke priče proturio u medije zbog marketinga, bivši učesnik rijalitija “Parovi” gađao je novinarku u studiju činijom...Potom je revoltirano napustio studio...Kasnije je razotkriveno i da je Jasmin nudio medijima pornić na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.