KAKVA BOMBA! U Parove ušao novi učesnik - jedna se zatrčala da ga GRLI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2017, 02:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA BOMBA! U Parove ušao novi učesnik - jedna se zatrčala da ga GRLI! (FOTO)

Odmah ga optužili da je gej.

Učesnici rijalitija "Parovi", a i gledaoci, imali su jedno specijalno iznenađenje - u rijaliti je, bez prethodne najave, ušao novi učesnik. U pitanju je Nemanja Đurđevac Tigar (23), koji je predstavljen kao učesnik iz Crne Gore. On je rekao da je vlasnik kluba i da se bavio fudbalom. Takođe, napomenuo je da nema devojku tri godine.

Učesnica Branka Okuka se načisto oduševila kad ga je videla pa je potrčala u njegov zagrljaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekavši da joj je to drug koga dugo zna i da je dobar čovek.

Dalila Mujić je rekla da je otprilike 50 odsto gej, što je Nemanju odmah iznerviralo, jer to kao Crnogorac smatra kao veliku uvredu. Ona je rekla da mu daje sedam dana da smuva neku takmičarku, što je on sa zadovoljstvom prihvatio.

Pogledajte OVDE kako se Dalila gušila u suzama - razlog je potresan. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.